Ontwerp website.

Waanzinnige websites… Mooi en functioneel

Een website laten ontwerpen

Het ontwerp van de website moet jouw klanten aanspreken, dat is ons uitgangspunt. Want binnen een paar seconden bepaald een potentiële klant of hij op je website blijft of doorgaat naar je concurrent. In onze studio ontwerpen wij al meer dan 15 jaar logo’s, huisstijlen en vele soorten drukwerk. Dit doen wij voor zeer uiteenlopende branches. Daarom kunnen wij een website ontwerpen die perfect aansluit bij jouw doelgroep. Voor inspiratie, bekijk ons portfolio.

Tevreden opdrachtgevers, dát vinden we belangrijk!

No cure, no pay, zo simpel is het. Je betaald wanneer je 100% tevreden bent met het resultaat. Waarom? Wij streven naar een langdurige relatie met enthousiaste opdrachtgevers!

WordPress… Een fantastisch CMS!

Nadat wij je website hebben gebouwd kan je zelf je teksten wijzigen en foto’s bijplaatsen met het WordPress Content Management Systeem (CMS). WordPress is een open source CMS met haast onbegrensde mogelijkheden en toch is het erg eenvoudig te gebruiken. Het aanpassen van teksten en het plaatsen van foto’s is heel makkelijk. Niet voor niets is WordPress het meest gebruikte open-source CMS ter wereld! Wij zetten WordPress daarom keer op keer in voor al onze projecten.

Een CMS systeem is een systeem om je website zelf te kunnen beheren. CMS betekent letterlijk ‘Content Management System’. WordPress is niet zomaar een CMS systeem: in onze ogen, het beste CMS systeem dat er op dit moment is.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?