RECLAME EN VORMGEVING

Van Inspiratie tot Creatie…

Scholten Reclamestudio is het ontwerp bureau uit Putten dat al uw visuele communicatie verzorgt.
Van idee tot eindproduct ontwerpen wij treffende resultaten, waarmee u beslist uw doelgroep bereikt. Van logo ontwerp, folders, brochures, websites, autobelettering en gevelreclame, tot het leveren van uw drukwerk. We gaan graag de uitdaging aan en pakken vrijwel alles met beide handen aan.

Een goed ontwerp wordt afgestemd op uw doelgroep

Dat grafische vormgeving en de visuele identiteit een belangrijk aspect is van het gezicht van uw bedrijf is een feit. De uitstraling van uw huisstijl, folder, website, advertentie etc. bepaalt het beeld wat uw klanten of opdrachtgevers van uw onderneming hebben. Een goed ontwerp wordt afgestemd op uw doelgroep. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen uw bedrijf of product een eigentijds gezicht geven. Indien nodig adviseren wij u graag met oog op concept, vormgeving en drukwerk. Soms is het nét die andere kijk op de zaak waarmee uw dienst of product zich kan onderscheiden.

Tevreden opdrachtgevers, dát vinden we belangrijk!

No cure, no pay, zo simpel is het. U betaald wanneer u 100% tevreden bent met het resultaat. Waarom? Wij streven naar een langdurige relatie met enthousiaste opdrachtgevers!
Wat kan Scholten Reclamestudio voor úw bedrijf betekenen op het gebied van reclame:

Ontwerp logo en huisstijl
Flyers
Visitekaartjes
Folders en Brochures
Advertenties
Websites
Folders
Beursmateriaal
Autobelettering
Bedrijfskleding