SEO optimalisatie.

Wij maken jouw website vindbaar op Google

Je website wordt hoog in de zoekmachines weergegeven.

SEO optimalisatie
Hoe zorg je ervoor dat je website hoog in de zoekmachines wordt weergegeven?

Zoekmachine optimalisatie
Ook wel seo genoemd, is één van de goedkoopste manieren om meer bezoekers naar je website te krijgen. Onder zoekmachine optimalisatie verstaan we het optimaliseren van je website voor het beter vindbaar worden in de zoekmachines. Niet iets dat geheel onbelangrijk is. De experts laten je vaak veel verschillende manieren zien hoe je een website technisch gezien kunt optimaliseren. Gebruik maken van dikgedrukte woorden, de belangrijkste zoekwoorden genoeg terug laten komen in de tekst etc.. Wanneer je al deze technieken toepast zul je al snel het belangrijkste uit het oog verliezen. De bezoekers!

Je maakt de website immers voor de bezoekers en niet de zoekmachines. Wanneer je rare teksten gaat krijgen door de overdreven veel zoekwoorden en overmatige tekst opmaak, zal dit ten koste gaan van de leesbaarheid en dus (onbewuste) irritatie bij de bezoekers opwekken. Wanneer je succesvol wil zijn op het internet en bezoekers op je website wil krijgen én houden (heel belangrijk), zul je interessante en goed leesbare teksten moeten voorschotelen.

Onder de CMS’en scoort WordPress heel goed in de zoekmachine van Google. Dat heeft ermee te maken dat WordPress van oorsprong een blog is. Een blog betekent nieuwsartikelen en Google is verzot op nieuws. Daarnaast kan Google een WordPress website qua structuur goed indexeren. Kortom, zoekmachineoptimalisatie begint met de keuze voor een WordPress CMS.

Opbouw van je webadressen (url’s)
Het webadres is heel belangrijk voor de zoekmachineoptimalisatie van je website. Binnen WordPress wordt het woord permalinks gebruikt voor aliassen van je webadres. Deze permalinks configureren wij voor je.

Een goede interne linkstructuur
Een goede interne linkstructuur geeft Google de informatie over de structuur en inhoud van je website. Een zoekmachine vriendelijk menu bouwen wij voor je. We maken een overzichtelijk en gestructureerd menu (of meerdere).

Unieke titels en meta-descriptions
Met de WordPress SEO plugin kan je titels en beschrijvingen automatisch laten genereren. Ook kunnen we ervoor kiezen om op paginaniveau een eigen titel te geven. We gebruiken zelf altijd beide. Eerst zorg je voor een algemene configuratie en daarna ga je op paginaniveau finetunen.

Laat je begeleiden door Scholten reclamestudio
Als je kwaliteit wilt, dan is het sterk aan te raden om je te laten begeleiden door Scholten reclamestudio. Iemand voor wie zoekmachineoptimalisatie gesneden koek is. We komen het regelmatig tegen dat klanten enthousiast met basiskennis zelf aan de slag zijn gegaan en uiteindelijk hebben geoptimaliseerd op zoekwoorden waar niemand op zoekt. Dat is zonde. Dus laat je begeleiden, het is een vak!

WIL JIJ OOK ZO’N GAVE WEBSITE?