Ontwerp bedrijfslogo.

Logo en huisstijl – ‘versterk je imago’

Een logo en huisstijl laten ontwerpen

Wij ontwerpen originele en eigentijdse logo’s en volledige huisstijlen. Een sterke huisstijl brengt in één oogopslag de juiste boodschap over. Een sterk logo-ontwerp schept vertrouwen in je bedrijf en versterkt je imago. Naast het ontwerpen van logo’s is Scholten Reclamestudio een creatief ontwerpbureau dat óók op langere termijn graag met u meedenkt. Wij denken graag met je mee op het gebied van verdere uitingen in de huisstijl zoals folders, visitekaartjes een website of bedrijfskleding.

Tevreden opdrachtgevers, dát vinden we belangrijk!

No cure, no pay, zo simpel is het. Je betaald wanneer je 100% tevreden bent met het resultaat. Waarom? Wij streven naar een langdurige relatie met enthousiaste opdrachtgevers!

Een herkenbare uitstraling

Een goed logo is een belangrijke basis voor de uitstraling van je bedrijf of vereniging. Voor een herkenbare uitstraling van je bedrijf is het belangrijk dat het logo, bedrijfskleuren en algemene ‘stijl’ goed worden doorgevoerd in alle reclame-uitingen, Het logo vormt de kern van je huisstijl. Een huisstijl is een van de belangrijkste middelen om je bedrijf het gewenste imago te geven.

Voor een professionele en betrouwbare uitstraling is het belangrijk dat je de eenheid bewaakt in alle (on- en offline) reclame-uitingen. Denk aan consistent gebruik van het logo, typografie, kleurgebruik en eventueel stockfoto’s zodat je visitekaartje, advertentie, autobelettering, website en folder er altijd gelikt en vooral herkenbaar uitzien. Scholten Reclamestudio ontwerpt en denkt graag met je mee!

Een strak logo laten ontwerpen?

Wij barsten van de creativiteit!