Informatie websites.

Waanzinnige websites… Mooi en functioneel

Websites met oog voor design

Vanuit het oogpunt van een vormgever wordt je website ontwikkeld. Dat betekent uiteraard niet dat wij de techniek uit het oog verliezen. Een succesvolle website die overzichtelijk is, goed vindbaar en perfect wordt weergegeven op laptop, mobiel en tablet. Wij gaan voor het ultieme online resultaat.

Een website die voor je werkt

Kortom, een website waarmee je boven het gemiddelde uitsteekt. Wij focussen daarbij eerst op je onderscheidende vermogen én bijpassende uitstraling. Wij adviseren je bij je overal online strategie: Wat wil je bereiken, voor welke doelgroep en met welk verhaal? Een goede website is niet alleen haalbaar voor grote bedrijven. Ook jij kan een waanzinnige website laten maken tegen een zeer scherpe prijs!

Zelf je website aanpassen

Nadat wij je website hebben gebouwd kan je zelf je foto’s en teksten wijzigen met het WordPress Content Management Systeem (CMS). WordPress is een CMS met haast onbegrensde mogelijkheden. Je website bijwerken was nog nooit zo makkelijk!

Responsive webdesign

Simpel gezegd passen responsive websites zich aan naar de scherm resolutie die een bezoeker van de website gebruikt. Of dit nu een laptop, mobiel of tablet is. Er is slechts één website die veranderd qua layout, afhankelijk welke resolutie er gebruikt wordt.
Gezien de verscheidenheid in beeldscherm resoluties alsmaar zal toenemen wordt dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website. Daarnaast is er geen ingewikkelde apparaat detectie of javascript nodig. Er is slechts één website waarvan de broncode onderhouden moet worden. Voor elke resolutie wordt bepaald wat er wordt getoond en in welke hoedanigheid. De tekst is dan altijd goed leesbaar zonder te hoeven zoomen.

Zoekmachine optimalisatie SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is de manier om meer bezoekers naar je website te krijgen. Onder SEO verstaan we het optimaliseren van je website voor het beter vindbaar worden in de zoekmachines. Scholten Reclamestudio kent verschillende manieren om je website technisch te optimaliseren.

Meer weten over zoekmachine optimalisatie? Lees hier verder…

OOK EEN STRAKKE WEBSITE LATEN BOUWEN?