Mooie en vooral effectieve ontwerpen.

Laat zien wie je bent

Een logo en huisstijl laten ontwerpen

Wij ontwerpen met veel passie en plezier een onderscheidend en eigentijds logo of een volledige huisstijl voor uw onderneming. Een sterke huisstijl brengt in één oogopslag de juiste boodschap. Een sterk logo ontwerp schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten. Daarnaast is Scholten Reclamestudio een creatief ontwerpbureau dat óók op langere termijn graag met u meedenkt op het gebied van uw website en overige vormen van reclame voor uw onderneming.

Tevreden opdrachtgevers, dát vinden we belangrijk!
No cure, no pay, zo simpel is het. U betaald wanneer u 100% tevreden bent met het resultaat. Waarom? Wij streven naar een langdurige relatie met enthousiaste opdrachtgevers!

Een huisstijl laten ontwerpen

Een logo is een belangrijke basis. Maar voor een consistente en herkenbare uitstraling heeft u een volledige huisstijl nodig. Woord en beeld smelten samen in een eenduidige communicatielijn, het logo is de krachtige kern. Een huisstijl is een van de belangrijkste middelen voor uw bedrijf om dat gewenste imago te bereiken.

Voor een professionele en betrouwbare uitstraling is het belangrijk dat u de eenheid bewaakt in al uw (on- en offline) communicatie uitingen voor uw onderneming, product of dienst. Denk aan consistent gebruik van het logo, typografie, kleurgebruik en stockbeelden zodat uw briefpapier, visitekaartje, advertentie, website en brochure er altijd gelikt uitziet. Scholten Reclamestudio ontwerpt met veel enthousiasme uw huisstijl.