Ontwerp logo en huisstijl in Ermelo.

Versterk je imago

Een logo en huisstijl laten ontwerpen

Wij ontwerpen originele en eigentijdse logo’s en volledige huisstijlen. Een sterke huisstijl brengt in één oogopslag de juiste boodschap. Een sterk logo-ontwerp schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten. Daarnaast is Scholten Reclamestudio een creatief ontwerpbureau in Ermelo dat óók op langere termijn graag met u meedenkt op het gebied van uw website en overige vormen van reclame voor uw bedrijf.

Tevreden opdrachtgevers, dát vinden we belangrijk!
No cure, no pay, zo simpel is het. U betaald wanneer u 100% tevreden bent met het resultaat. Waarom? Wij streven naar een langdurige relatie met enthousiaste opdrachtgevers!

Een herkenbare uitstraling

Een goed logo is een belangrijke basis. Maar voor een herkenbare uitstraling van uw bedrijf is het belangrijk dat uw logo, bedrijfskleuren en algemene ‘stijl’ goed wordt doorgevoerd in al uw reclame-uitingen, Het logo vormt de kern van uw huisstijl. Een huisstijl is een van de belangrijkste middelen voor uw bedrijf om het gewenste imago te bereiken.

Voor een professionele en betrouwbare uitstraling is het belangrijk dat u de eenheid bewaakt in al uw (on- en offline) reclame-uitingen voor uw bedrijf, product of dienst. Denk aan consistent gebruik van het logo, typografie, kleurgebruik en eventueel stockbeelden zodat uw visitekaartje, advertentie, autobelettering, website en folder er altijd gelikt en vooral herkenbaar uitziet. Scholten Reclamestudio ontwerpt graag uw huisstijl.