VERBOUWING SCHOLTEN RECLAMESTUDIO

Verbouwing Putterweg 37, Ermelo.

Zullen we wel of zullen we niet? Begin november 2019 voor het eerst met de makelaar door het pand aan de Putterweg gelopen. Ik was meteen enthousiast over de locatie. MAAR… de staat van onderhoud van het pand is droevig. Elekra, leidingen, kozijnen, eigenlijk vrijwel alles moet worden vernieuwd. Dus… zullen we wel of zullen we niet?

De koop is een feit!
Ja! We gaan het avontuur aan! Op dinsdag 10 december 2019 zet ik mijn handtekening onder het koopcontract voor Putterweg 37 in Ermelo. Eindelijk, een eigen plek! Het avontuur kan beginnen. Binnen 4 maanden willen we het bedrijfspand en de twee appartementen op de verdieping verbouwen. Dus… mouwen opstropen en gas erop!

Van oud naar nieuw

Op 1 september 2020 ontvangen we de sleutel van ons nieuwe (of eigenlijk oude 😉 pand aan de Putterweg 37 in Ermelo. We kunnen eindelijk beginnen!

De eerste twee weken staan in het teken van slopen. De vloeren, carport, werkplaats, sanitair, elektra, leidingen, alles trekken we eruit. De buitenmuren blijven staan 😉 Zodra de sloop is afgerond kan de aannemer aan de slag. De bedrijfshal wordt gebouwd, vloeren geïsoleerd, kozijnen vervangen, vloerverwarming erin, elektra wordt aangelegd, riolering en leidingen worden aangelegd en ga zo maar door. Eigenlijk zeggen foto’s meer dan woorden dus bekijk de foto’s hieronder voor een impressie van de verbouwing.