ONDERNEMEN IN TIJDEN VAN CRISIS

Laat zien dat je er (nog steeds) bent!

Daar waar bedrijven een stapje terug doen, kan jij juist nu indruk maken! Blijf in beeld zodat je na de crisis kunt groeien en klanten je bedrijf weten te vinden. Speciaal voor ondernemers die wel wat positiviteit kunnen gebruiken hanteren wij momenteel uitzonderlijk lage crisisprijzen. Je krijgt dezelfde kwaliteit als u van ons gewend bent maar dan tegen een nog lager tarief! Doe er je voordeel mee. Deze crisisprijzen zijn geldig tot 28 april 2020.

website-corona-laten-makenEEN COMPLETE WEBSITE

Maak indruk, juist nu kan je opvallen!

Wel voldoende tijd maar momenteel even wat minder budget? Dan is dit dé kans om een nieuwe, professionele website te laten bouwen. Als straks de economie weer aantrekt heb jij die website in ieder geval dik voor elkaar! Wij verzorgen het complete ontwerp en de bouw van de website. Compleet met CMS zodat je straks je website makkelijk zelf kunt bijwerken als je dat wilt. Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

€ 775,-

website-corona-laten-makenONTWERP BEDRIJFSLOGO

Breng je bedrijf onder de aandacht!

Voor bestaande bedrijven een uitgelezen kans om (tegen een zéér scherp tarief) de uitstraling van het bedrijf eens flink op te schroeven. Door een nieuwe uitstraling val je weer op, wekt enthousiasme bij je klanten en medewerkers. Een frisse start van een veelbelovende toekomst. Maar ook voor de startende onderneming is dit de kans om een professioneel bedrijfslogo te laten maken. Wat misschien ongrijpbaar of heel kostbaar leek, is nu mogelijk!

€ 250,-

website-corona-laten-makenREFRESH FACEBOOK PAGINA

Vooral op social media kan je winst behalen!

Al weken of misschien maanden diezelfde cover afbeelding op je bedrijven FaceBook pagina? En is je profielfoto niet helemaal naar je zin? Jammer, je cover afbeelding en profielfoto zijn nou net de eerste indruk die je maakt op FaceBook. Deze bepalen de uitstraling van je bedrijf. Toch fijn als het er netjes en gelikt uitziet! Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

€ 70,-

website-corona-laten-makenAUTOBELETTERING

Een herkenbare en betrouwbare eerste indruk!

Misschien staat een opvallende autobelettering nu niet bovenaan je wensenlijstje maar ik zou er toch nog even over nadenken. Deze crisistijd biedt namelijk ook kansen. Kans om voor een klein budget tóch die auto te laten voorzien van een professionele, opvallende uitstraling. Wij hanteren nu namelijk extra korting op autobeletteringen.

10% KORTING!

Vragen of speciale wensen?
Neem contact met ons op!